The Sky is the Limit -2

The Sky is the Limit - Kirsten Janssens - VIER

The Sky is te Limit is een realityshow op VIER, waarin verschillende succesvolle Belgische ondernemers een kijkje laten nemen in hun (niet-zo) alledaagse leven. Binnenkort zal de show ook op de Nederlandse televisie worden uitgezonden.
Voor het tweede seizoen werkt Kirsten Janssen, vriendin van Jan Kriekels, samen met D&D Services voor het vervoer en de hospitality. D&D Services is al jarenlang de vaste partner van Jaga voor al hun luchthavenvervoer en incentives, vandaar dat de keuze van Kirsten ook snel was gemaakt.
Kirsten, mama van 2 jonge kinderen, stelt de flexibiliteit, veiligheid en discretie van D&D Services zeer op prijs, zeker nadat er verzonnen en overdreven verhalen over haar privé-leven in de media waren verschenen.
Om alvast een kleine blik te werpen achter de opnamen van het tweede seizoen van The Sky is the Limit hebben we hieronder wat foto's gezet, voor het volledige avontuur moeten jullie nog even wachten tot de uitzending er is! We kunnen jullie alvast vertellen dat het spectaculair en met een hoog entertainment-gehalte zal zijn...