Airport Service

Tijdens de coronacrisis blijven wij gewoon actief. Dit uiteraard met inachtneming van alle maatregelen om het Covid19 virus tegen te gaan.
Het dragen van een mondmasker is verplicht.
Onze wagens worden na iedere rit grondig gedesinfecteerd door onze chauffeurs. Onze wagens zijn uitgerust met polycarbonaatschermen waardoor u afgescheiden zit van de chauffeur.
Helaas zijn hierdoor het aantal zitplaatsen voor onze personenwagens beperkt tot 2 passagiers (een kind tot 12 jaar kan eventueel wel nog meereizen). Voor de minibusjes is het aantal zitplaatsen beperkt tot 6 personen.


D&D Services biedt u of uw bedrijf de mogelijkheid om op een efficiënte, makkelijke en veilige manier te reizen. Onze hoofdactiviteit is zakelijk passagiersvervoer van en naar de luchthaven/treinstation, maar wij verzorgen op aanvraag uiteraard ook luchthavenvervoer voor particulieren. Elke opdracht wordt exclusief uitgevoerd. D.w.z. dat u nooit de wagen moet delen met andere klanten.

Onze, in maatpak geklede, chauffeur ontvangt de klant op een afgesproken trefpunt met een gepersonaliseerd herkenningsbord van de persoon of het bedrijf in kwestie.

Het wagenpark bestaat uit discrete, onbeletterde luxe personenwagens met voldoende bagageruimte of stijlvolle minibusjes. Indien het nog wat luxueuzer mag of u ontvangt een belangrijk persoon, kan u steeds één van onze VIP wagens met privé chauffeur boeken.

D&D beschikt over een 24/7 noodnummer (enkel in noodgevallen buiten kantooruren) en volgt uw aankomstvlucht op in geval van vertraging.
Indien u een transfer wenst te boeken kan u het online reservatieformulier invullen. Indien u meer informatie wenst betreffende onze diensten en tarieven, neem dan gerust contact op via mail of telefonisch tijdens onze kantooruren. Indien u een regelmatige zakenklant of bedrijf bent kan men een online account bij ons aanvragen.